nedeľa 23. októbra 2011

John Plain na turné - aj v Prahe


Honest John Plain, ktorého netreba predstavovať začne o viac ako mesiac (presne 1.12) svoje vianočné turné. Almost acoustic 2011, ako sa volá začne v Nemeckom Dusserdorfe a skončí o 17 dní neskôr opäť v Nemeckom meste  - Potsdam.

sobota 15. októbra 2011

The Diodes - Time/Damage Live 1978

O vydaní tejto LIVE nahrávky, ktorá si cestu k fanúšikom razila 31 rokov som už čosi na blogu popísal. Dnes som sa na ňu netuším vôbec prečo rozpamätal a tak mi leží na stole a ja o nej píšem krátku recenziu a verím, že vy ju budete čítať :)

streda 12. októbra 2011

Ochutnávka z nového albumu The Bullboxers


Po piatich rokoch kapela nahrala svoj druhý album s názvom "Svet hrdinov". Na albume bude 12 skladieb, ktoré si môžte vypočuť a zhodnotiť na bandzone profile kapely. Vydanie albumu je plánované na november.

streda 5. októbra 2011

The Business v Košiciach


Aj ďalší príspevok sa týka koncertu, ale tentokrát sa nepôjde do hlavného mesta, ale do Košíc. V klube Collosseum, ktoré hostilo už niekoľko hudobných legiend (naposledy napr. Adicts) urobí radosť všetkým milovníkom Oi! a punkrocku opäť.

utorok 4. októbra 2011

Pozvánka: Trio koncertov kapiel Zašitá Diera a The Bullboxers

Už tento  piatok (7.10) sa predstavia tieto kapely v Humennom v Nostalgia music pube a následne na druhý deň v Košickom Colloseu. Na posledný koncert (28.10) si to namieria do Dubnice nad Váhom do klubu Rockstar. Ako hostia vystúpia bratislavskí Princovia (DNV), The 77 (KE, HE) a mladá kapela Niekde sa stala chyba (KE). Všetci ste samozrejme pozvaní!



pondelok 3. októbra 2011

V Bratislave aj Guitar Gangsters!

Len pred chvíľou som dopísal článok o návrate The Boys do Bratislavy a hneď budem naše hlavné mesto spomínať opäť. Do randalu totiž zavítajú 29.10 gengstri z Londýna. Guitar Gangsters si už v tomto clube zahrali spolu s nemeckou zvláštnosťou Die Pucks v roku 2009. Tentokrát im spoločnosť urobia domáci  Lord Alex, ktorý si mali s kapelou zahrať aj pred troma rokmi, ale zdravotné problémy to prekazili. 

Viac informácií TU

richard.muska@gmail.com

The Boys opäť v Bratislave!

Skvelí The Boys o ktorých by som v živote nepovedal, že ich uvidím naživo mi splnili sen  na začiatku leta v roku 2008 keď navštívili prvý krát Slovensko. Je to doposiaľ jeden z najkrajších koncertov aký som kedy videl, veď čo si môže človek priať viac ako vidieť Boys, ktorým publikum nažhavili Twinkles a Paradox. História sa bude opakovať a Londýnčania zavítajú do našej malej Bratislavy už čoskoro!

Pozvánka: PUNK ROCK SHOW vol.4 (N.V.Ú. + Nežfaleš + support)

Rok sa stretol s rokom a po tejto dlhej pauze si "čučák production" opäť pre Vás chystá dávku poriadnej našlapanej muziky a verte tomu, že to bude fakt pecka! Btw spolu s touto akciou ožíva aj publikovanie na blogu, ktorému sa mienim opäť naplno venovať.