streda 23. novembra 2011

Report: Princovia, Zóna A, The Boys - 18.11.2011, Bratislava, MMC Club

Koncert roka už máme za sebou a už v úvode poviem, že kto nebol, môže ľutovať. Akcia s názvom MMC Kozel Beerfest, ako sa vystúpenie oficiálne volalo prilákala do klubu v Bratislave celkom hojný počet divákov, ktorý sa pred vystúpením zdržiavali v neďalekej kobre alebo randali.

streda 16. novembra 2011

Koncert Boys sa blíži - čo môžeme očakávať?

The Boys vystúpia v Bratislavskom MMC už tento piatok spolu so Zónou a, Princami a Vandalmi. O predajných miestach som upozorňoval už v predchádzajúcom článku a teraz by som rád spomenul čosi o zostave britských bojz.

utorok 8. novembra 2011

Lístky na Boys už v predaji


Lístky na piatkový koncert The Boys (18.11) sú už od pondelka v predpredaji v sieti ticketportal. Cena lístku je výborných 12eur a zakúpiť sa dajú buď osobne v predajniach, alebo priamo na stránke portálu. Akcia ma oficiálny názov Kozel Beerfest 2011 a okrem skvelej muzičky sa tak dočkáme aj tankového piva.

štvrtok 3. novembra 2011

Kaktus - dvojkoncert na východe

V piatok 4.11 a sobotu 5.11 navštívia chalani z bratislavského Kaktusu dve menšie slovenska mestá na východe. Ako prvé je na pláne Strážske kde si s chalanmi zahrajú po prvý krát Staré Pušky a Porucha z Humenného. V sobotu smer Bardejov.