pondelok 14. júna 2010

The Mattless Boys - nový singel je už na svete

OK, takže najprv by sa asi patrilo objasniť čo, alebo teda skôr kto sú spomínaný The Mattless Boys. MB vznikajú v roku 2010 z členov legendárnych The Boys. V podstate ide o presne tú istú zostavu v akej Boys hrali doteraz (Steel, Plain, Reid, Vom), už ale bez Matta Dangerfielda, ktorého vystriedal Petter Baarli (Johnny Thunders band, The Last Rock N Roll Band...)

Mattless Boys majú zatiaľ naplánované dva koncerty v UK (+Stiffs, Fast Cars,...) a to, či budú v tomto projekte pokračovať aj ďalej sa časom iste uvidí. Okrem koncertov potešia MB určite novo vydaným splitom na ktorom nájdete doposiaľ nevydaný singel s názvom "Talk To Me". Tento singel bol vyprodukovaný už v roku 1980, ale nedostal sa na tedajší radový album "Boys Only".

Okrem singlu od Mattless Boys si prídu na svoje aj milovníci ďalšej legendy The Stiffs, ktorá má na tomto splite rovnako doposiaľ nevydaný singel "Radio Calling S.O.S".

Singel vychádza u Nemeckých Still-unbeatable record (Boys, Stiffs, Honest John Plain Untuned album) v cene 8,00€.

*Na splite nájdete aj single od kapiel Boss Martians (štýlovo podobné Strokes - US) a Arctic Depression (veľmi dobre znejúci mladý Dánsky power-pop)

Plagát Koncertu
Obal Splitu

ovi77@centrum.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára