pondelok 3. októbra 2011

The Boys opäť v Bratislave!

Skvelí The Boys o ktorých by som v živote nepovedal, že ich uvidím naživo mi splnili sen  na začiatku leta v roku 2008 keď navštívili prvý krát Slovensko. Je to doposiaľ jeden z najkrajších koncertov aký som kedy videl, veď čo si môže človek priať viac ako vidieť Boys, ktorým publikum nažhavili Twinkles a Paradox. História sa bude opakovať a Londýnčania zavítajú do našej malej Bratislavy už čoskoro!

Termín je stanovený na 18.11.2011 a celá akcia bude niesť názov Pivný Festival, čiže snáď si  okrem skvelej muzičky pochutnáme aj na výbornom slovenskom pivečku od domácich pivovarníkov. Okrem dátumu sú známy aj "predskokani", ktorými budú Zóna a, Princovia a Vandali. Cena vstupného zatiaľ zverejnená nebola a hneď ako sa dozviem nové informácie podelím sa s nimi na blogu.

Ku koncertu by som ešte rád dodal, že zostava Boys bude iná, ako pred 3 rokmi, nakoľko zakladateľ kapely Duncan Reid kapelu z osobných dôvodov opustil. Kapela sa aj napriek tomuto "oslabeniu" určite nechystá do rock'n'rolloveho dôchodku, ba naopak hľadajú nového basáka a plánujú aj pokračovať v reedícií ich hitov zo začiatku 80rokov. 

richard.muska@gmail.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára