utorok 2. apríla 2013

Recenzia: Shadow of Televison - Milión míľ


Mladá Levická kapela "Shadow of television" vznikla len nedávno a hneď sa jej podarilo rozjasniť zamračené Slovensko. Minimálne na sociálnych sieťach tomu tak bolo. Ohlasy boli všade pozitívne a ja nebudem výnimkou.

SoT vydávajú svoj prvý dvoj-skladbový singel ako ináč na vlastnú päsť a aj napriek tomu, že sa nahrávalo v skúšobni zvuk je na vysokej úrovni. Miestami počuť špinavosť, ktorú by si ale mala zachovať každá rocková kapela. A to platí dvojnásobne pre tie punkové. V papierovom prebale nájdete aj skromný booklet s textami v Slovenskej a Anglickej verzii a samozrejme ďakovačky a podobné veci, ktoré k tomu už patria.


Hudobnú stránku CD otvára skladba "Milión míľ",ktorá je mrzká, dravá a neuveriteľne chytľavá. Ešte lepšia je dvojka "Dnes na teba neviem zabudnúť", ktorá "vykráda" Ramones štýl, ktorý sa nikdy neunudí...ak je urobený dobre, čo pri tejto skladbe určite platí.


Po hudobnej stránke je na tom kapela vynikajúco. Žiadne nudné pasáže na singli nenájdete a keby bolo skladieb o 8 viac, je to istá voľba do auta..:.)

Chlapcom držím palce nech im to takto kvalitne hrá ešte dlho. Hey ho!

http://bandzone.cz/shadowoftelevision

richard.muska@gmail.com


1 komentár:

  1. Precisely what your own designs for this purpose fresh as you carry out enhancing? Even more edits? Obtaining beta viewers? Querying? Self-publishing? Covering up it again from a darkness pin always and forever? https://imgur.com/a/Za4WcR6 https://imgur.com/a/ytJVvX6 https://imgur.com/a/cBybYn9 https://imgur.com/a/NbbaE2a https://imgur.com/a/mzYsWKK https://imgur.com/a/VKuEs4U http://5cvdpkhhf3.dip.jp

    OdpovedaťOdstrániť