štvrtok 22. januára 2009

NIL: The Carpettes – Carpettes (2005) -VYPREDANÉ-

Necelé štyri roky museli prejsť, aby som sa konečne dostal k poslednej radovke punkáčov z New Castlu, ktorých hity ako “Frustration paradise, Lost Love či Small Wonder“ pozná hádam každý...Prvé dve LP od Carpettes mám veľmi rád a tak som sa tomuto 4 CD veľmi tešil. Na rozdiel od tretej radovky “Fair play to 'em” ktorá bola vydaná v roku 2002 u malého Japonského vydavateľa je táto štvrtá nahrávaná kombinovane v Amerike a Škótsku.

Vydavateľom je známy label “NDN 42“, ktorý má na svedomí reedície LP a CD kapiel ako Barracudas, spomínaných Carpettes, Lords Of the New Church či napríklad The Damned. Oproti tretiemu CD, ktoré kvôli už spomínanému malému japonskému vydavateľovi (Waveform) chýba v mojej zbierke je “Carpettes“ ľahšie zohnatelný i keď aj tu sa zberatelia zapotia.

Album je nahrávaný v trojici Maddison, Devlin, Jim Cosgrove, no v piatich songoch si zabúchal aj pôvodný člen Paul Thompson. Spolu s Maddisonom teda privádzajú do novej dosky spomienky na krásny prvý či druhý album. Samotné CD prichádza s pekným farebným kresleným obalom a dvojstránkou s fotkami. Pri objednávke pribalím ku každému CD aj raritné a ťažko zohnatelné odznaky! (2ks-odlišné motívy). Cena je viac než výborná a to: 9,30 € čiže 280 Sk. Počet kusov je limitovaný na desať. ovi77@centrum.sk

-do playlistu boli pridané aj dve ukážky

Zoznam skladieb:
01.NOTHING AT ALL
02.STEAL YOUR THUNDER
03.I DON'T LIKE YOU
04.HEDDY
05.TAKING IT BAD
06.STOP ME
06.BLACK/WHITE/WRONG/RIGHT?
07.NEXT TO YOU
08.WAITING FOR THE DARK
09.ALWAYS WRONG
10.THE WAY IT IS TODAY
11.PERFECT GIRL
12.DON'T THROW IT ALL AWAY

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára