pondelok 8. decembra 2008

čakania bolo dosť...UniteScene prichádza s novým menom v novom šate

Presun servera...potrvá to max. týždeň pomyslel som si...ale mesiac je už naozaj veľa, hlavne teraz keď je vonku tak hnusne a mňa nebaví nič iné než robiť playlisty a písať články...Tak ale poporiadku.

1. Pre tých, ktorý netušia čo sa tu snažím publikovať je odpoveď jednoduchá...punková relácia Unitescene zo známeho netového Rádia A1 si vytvorila vlastný blog, kde sa bude objavovať v podstate to isté čo na A1, len v novom šate a ako si iste starší poslucháči povšimli aj v novom mene (u classic - neskôr pribudne aj tvrdší braček) a hlavne nebude treba čakať donekonečna kým sa presunie jeden server, na ktorom sa vlastne už posledný rok nič nedialo.

2. Publikovať mienim opäť články, rôzne recenzie a pod...a určite nevynechám asi najpopulárnejšou časť a to Playlisty...to však potrvá istú dobu, no zatiaľ no budem riešiť buď cez bandzone.cz alebo myspace.com...určite však pri tomto riešení neostanem navždy, pretože do úvahy ešte pripadá možnosť robiť naďalej playlisty pre RA1, samozrejme sa musia najprv isté veci rozhýbať

3. Ku koncu len poviem, že čím viac hláv dokopy, tým lepšie nápady a tak sa nehanbite a napíšte na ovi77@centrum.sk...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára