štvrtok 25. decembra 2008

Krátky Report z rebellion festu 08


Tak z Anglie sem nadšenej, ale chce to tam jet na dýl takže si to budu muset zopakovat:) Každopádně sem byl nadšenej, samy stari pardalové, což je bomba, jediný co mě zklamalo, že tam nebylo skoro žádny distro takže sem si nic nepřivezl:(

Na koncert dorazili když uz hrali Radio Stars, sice to bilo slabší, ale Andy Ellison lítal po podiu a po celím klubu jak za mlada:) Další nastoupili The Yobs a to byla paráda. Sice tam z Boys byli jenom Honest a Casino, ale měli ještě výborného kytaristu nejakej Peetr Baarli, na začátku mi sice přišla kytara na můj vkus moc ohůlená, ale vystoupeni super. Tihle borci mě asi fakt nezklamou. Honesta už sem viděl po čtvrté a vždycky bych sel znovu:) Další na radě byli devítky: ty m taky nikdy nezklamou a jejich koncert vždycky stoji za to, a jestli je pravda, že Nick Cash má za sebou nějaký infarkty tak klobouk dolu tem výkonům co podává.

UK Subs - Další lety prověřena banda na živo je mam radši než doma. Po nich nastoupili Penetration, super doma si je moc nepouštím, protože na tohle musí mít člověk náladu, ale koncert výbornej. Dost mě překvapilo jak je Pauline malá, má snad 150 cm, ale i pres svůj vek vypadá výborně. Johnny Moped, úžasný koncert, ale ten chlap vypadá, jak kdyby ho našli někde na nádraží. Starej hnusnej ulizanej důchodce a ty pohyby taky děs:) ale je to porad on a hráli fakt výborně. Nakonec nastoupili Damned, je vidět, že v Anglii je maj hodně rádi, protože tam najednou bylo tolik lidi, že sem byl málem umačkanej. Když spustili takový věci jako New Rose, Neat Neat Neat, atd tak propukal opravdoví riot. Vanien opět vypadal jak z černo-bílého filmu pro pamětníky. Captain taky nezklamal svou visage, prostě paráda. Možná trosku horší zvuk, ale sou to profíci na který se vždycky pojedu podívat znova.

Shrnuti je takový, že na to, že to byl festival tak byl zatím nejlepší v mim životě. Ono taky kolikrát se člověku povede jet na koncert do Anglie a ještě na festival kde nehraje nic jiného než kapely 77´- já sem nadšenej.

Report napísal Pavel Jína, ktorému ďakujem a už teraz sa teším na ďalší report od Kokeša (Zatrest) , ktorý bude obohatený fotkami...;)

2 komentáre:

  1. Veľmi dobrý report,Chcelo by to aj par fotiek :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak Pavel a Kokeš už sľubili aj fotky, ale neviem čo im to tak dlho trvá...sakra:)

    OdpovedaťOdstrániť