piatok 18. septembra 2009

Strecha: Po dlhom čakaní konečne oficiálny album + krst

Prešovská dá sa hrdo povedať legenda punk-rocku a alternatívy Strecha vydala po dlhých rokoch konečne album s profesionálnym zvukom (štúdio perina) s názvom Irónia. Od roku 1991, čiže dátumu kedy strecha zahrala prvý krát pred ľuďmi bolo ozaj na čase. CD obsahuje klasických 13 songov, ktoré Prešovčania iste budú poznať z predošlých nahrávok...viac ale v tejto tlačovej správe:

"Skupinu Strecha v súčasnosti tvorí trojica Marián Kolozsy (basgitara, spev), Pavel Kernaševič (bicie), Marián Sarnecký (gitara, spev).

Koncertne kapela debutovala 31. 5. 1991, pravidelne hrávala až do druhej polovice deväťdesiatych rokov, neskôr (až do r. 2008) len sporadicky. V roku 1994 vydala demonahrávku Všetko je zelené, často koncertovala (okrem Slovenska vystúpila aj na festivale Mysch + Masch Párty pri Bojkoviciach na Morave), piesne Strechy sa objavili na viacerých zahraničných kazetových kompiláciách. Neskôr sa objavila aj na aj na domácich sampleroch Punk Rock Made In Slovakia vol. II (Universal Music) a Slovak Underground Punx Attack III (Hirax Records). V súčasnosti Strecha vydala CD Irónia a opätovne koncertuje. "

Krst albumu bude v sobotu 26. septembra 2009 v Prešove – v Krčme u Ponča („Gadžak“), na Hlavnej 62 (býv. Záhradný dvor).

Hosťom Strechy budú známe prešovské formácie Saprophyte a Deformácia. Vstupné: 2,5 €
Webstránky kapely: http://www.strecha.ori.sk
http://bandzone.cz/strecha
http://www.facebook.com/pages/Strecha/86757014987
Kontakt: strecha@ori.sk

ovi77@centrum.sk
www.frenky.sk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára