pondelok 13. júna 2011

Under the Radar na vinyle u PHR


Kdo by neznal The Vibrators. Tahle kapela stála už u zrodu punku v Anglii a od té doby bez přestávky vydává desky a sjíždí pódia po celém světě. A ani po 35 letech neztrácí nic ze své tehdejší energie a hlavně z nadání dělat sice jednoduché, ale chytré písničky, které často mají tendenci zlidovět.


Stejně tak tomu je i u zatím posledního řadového alba The Vibrators – Under The Radar. Z alba je na sto honů cítit radost z muziky a z tvorby nových songů, ve střehu vás udržuje i pár studiových fines a vychytávek. „Under the radar“ není prvoplánově chytlavé a vlézlé, ale o to víc vás bude bavit a chvíli bude trvat, než ho naposloucháte. Shodou okolností jde o poslední řadovku The Vibrators na které se podílel Knox, jeden ze zakládajících členů kapely, který v letošním roce z kapely odešel na sólovou dráhu. Album vyšlo na konci roku 2009 pod hlavičkou Captain Oi, ale až teprve nyní jsme se dočkali i vinylové verze. Ta vychází u PHR v limitovaném nákladu 525 kusů na krásném barevném vinylu.
Zároveň byl vyroben i dolis předchozí alba kapely Energize, které vyšlo u PHR loni a jehož původní verze je téměř vyprodaná. Nový press je na černém vinylu a zabalen v ještě kvalitnějším obalu z 350g papíru.


Tracklist:

01.  DNA Robot
02.  Free Spirit
03.  I Don’t Need It
04.  We’re The Dead
05.  Oil
06.  Darkest Before Dawn
07.  Beautiful You Are
08.  Nightmare Town
09.  Sleep Alone
10.  Under The Radar
11.  Fried On Booze
12.  No Way
13.  Altar At Midnight
14.  Everything I Do Is Wrong

Tlačová správa PHR.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára