štvrtok 8. novembra 2012

V berlíne ďalšie legendy


Nie je to tak dávno, čo som spomenul, že do Berlína sa dovalia tenti mesiac Fast Cars a Barracudas. Okrem týchto mien, sú známe ďalšie koncerty v metropole Nemecka.
Hneď na začiatku decembra zavítajú do Berlína Paul Collins a Peter Case, čiže velikáni US power popu. Osoby, ktoré stáli pri zrode kapiel ako The Beat's, The Nerves, či Plimsouls. Ak Vám tieto mená nič nehovoria, určite si spomeniete ak Vám prezradím hit "Hanging on The Telephone" , ktorý bol neskôr prerobený kapelou Blondie a stal sa celosvetovým rádiovým hitom. Okrem iného kapela Nerves, ktorá je zakladateľom "Cali" power popu vznikla v rovnaká dobu ako Ramones a  pôsobenie ich štýlu je citeľné aj v tejto legende. 


Druhou kapelou je The Outcasts, ktorí len nedávno vydali svoje live DVD z Dublinu. Výborná Írska banda, ktorú som mal možnosť vidieť naživo sa počúva live ozaj výborne. Doteraz ich vystúpenie považujem za jedno z najväčších prekvapení. Určite odporúčam! Outcasts si v Berlíne zahrajú 14teho decembra v klube Cortina Bob.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára