pondelok 27. júla 2009

Report: The London, 25.7.2009, Olomouc

Do areálu recyklačného závodu sme dorazili niečo pred 15 hodinou a kedže výber kapiel nebol nič moc, tak nám už len ostávalo si čakanie na The London skrátiť pár pivami a šlukmi aby nám to ubehlo rýchlejšie. Kvôli búrke ktorá sa dovalila na Olomouc ako blesk z jasného neba sa hrací čas kapiel posunul o necelú hodinku a s meškaním cca o 21 hodine vybehli na pódium LONDON.

Veľmi príjemne vyzerajúci páni to rozbalili songom No Time zo singlu Summer of love z magického roku 1977. Pokračovali skladbami, ktoré sme mohli počuť na ich Punk singles collection od Cpt. Oi! ako napríklad: "Siouxie Sue, Friday On My Mind, Summer Of Love, Animal Games, Everyone's A Winner a mnoho ďalších.

Kapela sa dala dokopy pred necelým rokom a mnohí z vás vrátané mňa by povedali, že je to opäť ďalšia kapela, ktorá kvôli prachom odohrá pár comebackových koncertov a opäť zapadne do zabudnutia...The London však prekvapili odhodlaním ešte dlho hrať čo dokázali aj novými skladbami, ktoré odohrali...názvy si nepamatám ale jedna kde sa v refréne opakovalo We're The London bude určite hit jak sviňa:)

Veľmi príjemne na týchto pánoch bolo aj to, že nemali problém sa fotiť a kecať s hocikým, nemali problém prijať to, že na festivale nie je ani 300 ľudi a že hrajú v areály kde sa recykluje stavebný materiál a kde to nevyzeralo nijako k svetu. To možno nie je ešte žiadna veda ale čo ma dostalo najviac bolo to, že človeku, ktorý po nich došiel na letisko ponúkali prachy na benzín a to, že London hrali len za cesťák je už vážne sila...klobúk dole páni...:)

V sprievode s peknou staršou pani rozbalili distro, kde to bolo opäť ako v ráji, príjemná komunikácia a ceny, že by ste aj slintali :)) Dve veľké odznaky za 25kč, plagát zadarmo, CD s novo nahratými skladbami 200Kč...čo viac dodať, bolo to ako v sne...výborný festival so super ľudmi, žiadne problémy (samozrejme až kým nezačal hrať Rozpor, ale aj to boli len malé potičky), skvelé pivo, pekne dievčatá, najčistejšie "TOI TOI" hajzle aké som kedy zažil:) a hlavne úžasný headliner, ktorý ma dostal ozaj na kolená....The London!

*fotky budú pridané*
ovi77@centrum.sk


4 komentáre:

  1. nikolas: nahodou mne sa ten Rozpor pacil:D
    ..ovi, napisal si uz zopar tych reportov ale tento sa cital najlepsie:) ziadne tvoje "boli super, ALE.." :D vazne super akcia, so super ludmi, buduci rok sa ide zas:)
    PS, mas pekny plagat, takze jeden z odznacikov si u teba rezervujem:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dakujem Nikolas:) A to mas jasne, ze o rok sa pojde zas...mne sa to tam strasne pacilo:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ciao,
    Skvělá akce, výborní lidi, úžasní London co víc si přát k narozeninám:)
    Super, že ste dojeli

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Barbie: fakt bolo dobre neľutujem, že sme tam išli a dobre si to zhrnul proste stálo to za to:)

    OdpovedaťOdstrániť