pondelok 9. februára 2009

NIL: Moondogs – Red Fish CD (2003)

Nedávno sa ku mne dostala posledná radovka britských The Carpettes, ktorí ju vydali síce už v roku 2005 no zohnať ju dodnes nie je ľahké. To isté platí aj pre posledné CD výborného Power-popu zo severného Írska The Moondogs, ktorí poslednú radovku s názvom "Red Fish" vydali už v 2003 roku no aj dnes ju má len málo kto. Výborný album tejto skvelej kapely známej s hitmi ako "Who's gonna teel mary" alebo napríklad "schoolgirl crush" z prveh LP len dokazuje, že aj po mnohých rokoch tieto kapely stále vedia hrať výborne ako pred 30 rokmi.

Čo sa nového albumu týka obsahuje celkom 12 skladieb plných energie, ako sme ale už pri tejto kapele zvyknutí a okrem toho prichádza s pekným osem stranovým bookletom. Skladby majú stále power-popový zvuk i keď o niečo modernejší, čo sa však vyčítať kapele určite nedá. Pri vydavateľovi kapela zvolila domáci label Reekus records. Ktorý však toto CD veľmi nerozširoval do ostatných krajín EU, čo je ozaj na škodu.

Cena: 15,00 €
ovi77@centrum.sk

Tracklist:
Getting off in Amsterdam - How can I tell her? - So beautiful - Bring on the sunshine - It feels so good - Oh no! - You wont find her - I am changing my life - A brighter world - I only called in to say Hi! - The boy who used to sing - Ego

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára