streda 11. februára 2009

Report: Ugly Show Girls (2.2.2009-Randal) + FOTKY

Druhého februára si na už zaužívanej punktotéke “Sid Vicious is dead“ konal v clube Randal v BA koncert síce mladej kapely ale plnej známych mien. Ide o počin Oziho, Leďa, Fessyho (Last day of Jesus) a Dodo (+-). Report k tomuto koncertu plnom výborných coverom mi zaslal aj s fotkami Ozi, ktorému ďakujem.

Ozi: „Tak akcia bola 2.2.2009 to je v pondelok v klube Randal v BA. Bohuzial to tento rok zrovna vyslo na pondelok a tak sme ani nedufali, ze by bolo nejak moc ludi. Ale nakoniec sa zisiel celkom pekny pocet. A co je najdolezitejsie skoro vsetci stari punkaci a punkacky. Doslo aj niekolko ludi len tak a strasne malo mladeze. No hold skola rano a mozno ani nemaju taky zaujem. Ale my sme sa bavili vyborne. Akcia zacala okolo 20:00 pustanou hudbou o ktoru sa postarali tento rok Cupe/Zona a/ spolu s Karcim /webmaster Zona a/ Pustali hlavne klasiku ale aj nejaky Exploited a G.B.H.

Zabava sa pomerne rychlo rozbehla a okolo 21:30 sa poschadzali aj ludia co chodia kazdy rok na Kmeto / legendarne namestie kde sa stretavali punkaci uz od rannych casov punku v Bratislave. Na podiu uz samozrejme bola postavena aparatura aj svetla. Presne o 22:30 zhaslo svetlo a iba cervene efekty a dym uviedli za bicie Doda a zacalo sa. Postupne prisli aj dalsi clenovia Ozi,Ledo a Fessy. Po uvodnom intru : C´Mon Everybody sme nakopli hned The Clash -Career Opportunieties a Sham69-Hey Little Rich Boy.Prve slovne prispevky a hned The Undertones-Male Model a bez pauzy na to 999-Homicide.Kratka pauza a Dickies-Many,Moe&Jack. Nasleduje The Lords Of The New Church-Russian Roulette kde sa Ozi na zaciatku snazi napodobnit vrtulnik ale moc slavne to nebolo/chi chi/ Opat Dodove bubny 1-2-3-4 a Ramones-Crummy Stuff s trochu pridanym koncom a do toho hned The Boys-Brickfield Nights co s nami spieva snad cela sala. Atmosfera je vyborna a aj my na podiu si to uzivame. Po kratkom uvedeni dalsiej skladby spustame The Professionals-1-2-3 a po nich male prekvapenie.The Modern World od The Jam zahrame trochu inak. Pomalsie a iba s unplugged palickami a na basu prstami.Aj gitary su upravene na cisty zvuk. Myslim ze jeden z vrcholov vecera ako my mnohi potvrdili. A dalej The Buzzcocks a What Do I Get uz v normalnom prevedeni. Cock Sparrer-Where Are They Now bolo pocut asi az von na ulicu a na to sme spustili Devo-Mongoloid na com sa vsetzci dobre pozabavali.

A prichadza finale a Sex Pistols-Silly Thing tancuje snad kazdi.Potom druhy vrchol vecera The Damned-New Rose co sa nam myslim skvele podarilo zahrat aj zaspievat.Mne sa to pacilo najviac.Dobra nalada kulminuje my davame posledny kusok a to The Dictators-Who Will Save Rock And Roll.Jasny odkaz pre mladez a nas postarsich to bude drzat stale.Na uplny zaver prehodime par slov a oznamujeme ze uz viac nevieme tak ze nemusia sa dozadovat dalsich veci.Vzapeti sa uz od baru vali pokracovanie punkoteky a my spokojne popijame v satni vino a slubujeme si ze to nezabalime ale budeme pokracovat.Uvidime ako ale chut je.Potom nasleduje umorne balenie aparatury a jej odvoz do nedalekej skusobne a potom zabava a popijanie lahodnych mokov az do rana.Teda ako kto.Ja ososbne do 2:00 rano ma cakala praca na serialy Panelak.Ludia sa potom rozisli rano okolo 5:15 posledni.Mrzelo nas ze sme nemohli zahrat The Stranglers-Hanging Around ale sme to nestihli nacvicit tak aby sme to mohli zahrat na verejnosti.Snad nabuduce. "

Fotky v TOMTO linku (poslal: Ozi)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára