nedeľa 24. apríla 2011

Fest Pod Parou prezrádza veľké mená

Festival, ktorý si posledné roky stráži meno "najväčší punkový festival v ČR a SR" nesklame ani tohoto roku. Samozrejme myslím to v rámci headlinerov, ktorých mená sú naozaj zaujímavé.
Prvou kapelou je americká kapela z Bostonu - Street Dogs, ktorá festival navštívi v rámci svojho Europského turné. Celé turné jej budú robiť spoločnosť Kanadský Mahones a chýbať nebudú ani v Moravskej Třebovej. Druhou kapelou, ktorá oveľa viac poteší je Abrasive Wheels, ktorých by som si celkom rád pozrel i keď skôr očakávam zlé vystúpenie, ale nikdy nehovor nikdy :) Ďalšou britskou kapelou budú Varukers a Total Chaos, ktorých extra opočúvaných nemám, ale  pozrieť si ich live by bolo iste zaujímavé. Poslednou kapelou, ktorá stojí za zmienku je Real McKenzies z Kanady, ktorých účasť ma zaujala najviac zo všetkých spomínaných. Pre celý zoznam sledujte web festivalu. 

Mená to sú pekné a teším sa, že ešte ani poriadne nezačala jar a festivaly už prezrádzajú veľké mená. Aj napriek Madness-u na pohode alebo vyššie spomínaným čakám stále, že niekto príde s väčšou bombou...a čo vy?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára